RTC 2021 Inställt

Pandemin fortsätter slänga grus i snön så för både folkhälsans och ansvarig myndighets bästa måste vi tyvärr meddela att även Ride the Cow 2021 inte kommer att genomföras på plats i Hemavan. Men misströsta icke! För att hålla traditionen och inspirationen vid liv har vi slagit oss samman med Untracked Film Tour för att styra ihop en tävling med fina priser som kan utföras oavsett var du befinner dig.

Låt oss presentera: #RidetheCowid! Använd hashtaggen för att visa hur du håller kossans låga vid liv trots pandemitider via en video på instagram, bara din egen fantasi sätter gränserna. Kanske är du ute och sladdar slask i pisten, testar monoski för första gången, tränar upp rövmusklerna inför nästa säsong med jägarställning i trapphuset, kollar på skidfilm iklädd full skidutrustning eller lär upp nästa generations skid- och brädåkare i parken. Tänk Ride the Cow ID, alltså något som du tycker visar vad RTC är och som representerar tävlingens själ och känsla. Filmen behöver inte nödvändigtvis vara från den här säsongen.

En jury bestående av tävlingens arrangörer utser 3 vinnare av ärofyllda utmärkelser och sjyssta priser från bla. Salomon och SCOTT Sports. Första pris är den hajpade bindningen Salomon Shift. Bedömning sker utifrån de klassiska kriterierna från tävlingen, men med möjligheter till väldigt öppen och friåkande tolkning. Sista dag att ladda upp ditt bidrag är söndag den 25 april och vinnarna kontaktas och publiceras via Instagram kort därefter.