Tävling RTC x POW

Beräkna klimatavtrycket för din resa till Hemavan och vinn ett par skidor från Faction!

Tillsammans med Protect our Winters Sweden vill vi göra Ride the Cow till ett så hållbart event som möjligt och i år ligger fokuset på att resa klimatsmart – eftersom det är en av de största utsläppskällorna under evenemang som detta.
 
Därför har vi satt ihop en utmaning kombinerat med en tävling, där man kan vinna ett par riktigt fina limited edition skidor från en collab mellan Faction och POW!
Tävlingen äger rum på instagram och du hittar den här: https://www.instagram.com/p/Cq8JbVToJN0/

Så här går tävlingen till:

1. Gå in på klimatsmartsemester.se och räkna ut hur många kilo CO2-utsläpp din resa tur och retur Hemavan resulterar i. Swipea i inlägget på instagram för en tutorial på hur du gör. Spara en skärmdump på resultatet!

2. Kommentera inlägget med dina beräknade utsläpp av CO2, resmedel och tagga dina eventuella resekompisar.

3. Följ @ridethecow och @protectourwinterssweden

4. Öka dina vinstchanser: Dela inlägget i din story och tagga @ridethecow och @protectourwintersweden

5. Passa på att bli medlem i Protect our Winters

Vinnaren kommer att lottas fram bland alla bidrag, behöver vara deltagare på Ride the Cow och presenteras på plats i Hemavan.
Syftet med tävlingen är att få deltagare och volontärer att reflektera över sina val kopplade till resande och få alla att tänka till en extra gång hur man kan resa mer klimatsmart genom antingen kollektiva färdmedel som tåg och buss, eller genom samåkning i bil.