RTC x POW

Nytt för i år är att vi tillsammans med Protect Our Winters ska jobba för att göra evenemanget så hållbart det bara någonsin går, och en del av det är att uppmana till mer hållbart resande för både deltagare och crew som ska ta sig till Hemavan för tävlingen (och under resor resten av året såklart!). Vi kommer att komplettera fliken ”Resa” med tips för hur du kan tänka när du ska resa och hur olika färdsätt skiljer sig åt. 

Tips från POW så länge: 
Ett enkel sätt att minska sitt egna avtryck som deltagare i Ride the Cow är bland annat att se över sin resa till och från tävlingen, res gärna med tåg/kollektivt eller samåkning och kolla in klimatsmartsemester.se! 

Mer info om Protect Our Winters:
Välkommen till POW! Din passion för vintern kan hjälpa till att rädda den. Vi som rör oss ute i naturen har alla möjligheten att göra det något mer klimatsmart, POW samlar friluftsmänniskor för att värna de platser och livsstilar vi alla älskar från klimatförändringarna. Stöd vår rörelse och bli medlem i vår gemenskap av professionella idrottsutövare, forskare, företag och naturvänner idag.

Läs mer och bli medlem på protectourwinters.se eller scanna QR-koden nedan.