Nyhet inför RTC 2022: Mentorer

Ytterligare en nyhet inför vårens Ride the Cow blir införandet av mentorer som ska kunna stötta, hjälpa och svara på frågor kring rekning, linjeval och allt som en förstagångstävlande kan tänkas fundera över. Mentorer kommer vara både de som agerar coacher under campet inför tävlingen samt alla som känner att de har erfarenhet som de vill dela med sig av. Vid anmälan till tävlingen kommer alternativet finnas att göra en intresseanmälan som mentor, och dessa personer kommer presenteras på åkarmötet innan tävlingen för att alla ska veta till vilka de kan vända sig för att få svar på frågor eller ha någon att reka åket tillsammans med.

Detta gör vi för att få tävlingen ännu mer välkomnande för de som kanske kör sin allra första friåkningstävling och för att främja kunskapsutbyte och gemenskap under dagarna.

Varmt välkomna till Sveriges trevligaste friåkningstävling 7-9 april i Hemavan!