Hur påverkar Covid-19 RTC 2020

Nu ser vi inga andra möjligheter än att ställa in RTC – 2020, vilket omfattar tävling och camp såväl som alla kringarrangemang. Detta med hänvisning till de senaste restriktionerna som förhindrar sammankomster på över 50 personer (Krisinformation). I och med rådande situation kan vi inte heller garantera den nivå av omhändertagande på grund av den belastning som beräknas vara på sjukvården vid eventuella skador eller motivera att ytterligare riskera att belasta sjukvården.

Som vi meddelat tidigare så har vi utlovat ”ovillkorad återbetalning vid avbokning för dem som bedömer sig som riskutsatt (Full återbetalning förutsatt att alla fasta kostnader är täckta, återbetalning sker efter tävlingens genomförande)”. Nu är tävlingen inställd och alla fasta kostnader kan inte täckas.  Med det sagt har vi beslutat att göra ett avdrag på 350 kr från varje betald anmälan, resterande summa återbetalar vi till ert konto. I och med detta vill vi kompensera er med att ge tillgodo på nästa års anmälningsavgift, 300:- vid anmälan till tävlingen alt. 500:- vid anmälan till campet. 

För att få din återbetalning behöver vi få dina uppgifter senast den 28 april 2020 och återbetalning sker så snart som möjligt efter det datumet. Vänligen se separat mejl för information, om du inte fått mejlet vänligen kontakta oss.

Förövrigt, ni som har bokat boende via några av de paketen som erbjudits av Hemavan Alpint eller Hemavanshögfjällshotell så kvarstår fortfarande det erbjudandet såväl som för er som ändå har för avsikt att åka dit och fortfarande behöver boende.

Mvh arrangörerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.