Vad är RIDEtheCOW och vad pågår just nu?

Just nu pågår Friåkningsveckan som innebär att på måndag till onsdag är ett gäng åkare ute och går på tur för att att skaffa sig erfarenhet och kunskap kring ämnet friåkning. På torsdag till lördag sker friåkningstävlingen RIDEtheCOW i kobåset som är en enkel tur in längst med utmarkerat spår från toppen kungsliften eller på längd/turskidor längst in på längdskidspåret milspåret. På plats finns det matservering och garanterad underhållning i form av duktiga åkare som tar sig ner för berget.

I och med att tävlingen är väderberoende så är starttid och dag ospecificerat så vill du komma och titta följ oss på facebook för att få den senaste uppdateringen och besked om förhållanden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.