Packlista för deltagare:
Obligatorisk Utrustning: (Gäller samtliga tävlande)
– Lavinutrustning: transceiver samt ryggsäck med spade och sond
– Hjälm & ryggskydd (ryggsäck räknas ej)
– Varm jacka, snacks och vatten i ryggsäcken med upp till start
Bra att ha:
– Kikare
– Sittunderlag
– Kopp till kaffe och dryck under tävlingen för att minska på skräpet
– Soppåse (håll fjället rent!)
– Hjälmkamera att filma ditt åk med
Preliminärt schema 2025:
OBS ändringar kommer att förekomma – håll dig uppdaterad via Instagram @ridethecow
Torsdag 10 april
07:15 Registrering på Fjällcenter
08:00 Åkarmöte (obligatorisk närvaro)
10:30-15 Skidtest med Nordica, Centrumliften
13:30 Nordica Unleashed Session, samling
toppen av Snabbrännan
15-18 Badtunna och bastu Barobro (Ride the Cow betalar!)
10-16 Vide: Sötvåffla + kaffe 65 kr
11-18 Anders Bistro öl/cider 50 kr
Fredag 11 april
07:30 Åkarmöte Anders Bistro vid Centrumliften. Rosengren Trädgård bjuder på kaffe!
08:00 Centrumliften öppnar för tävlande
09:00 Avstämning i målområdet
10:00 Preliminär tävlingsstart
16:00 Afterski på Anders Bistro 50 kr för öl/cider
17-19 Middagserbjudande på Anders Bistro: Boeuf bourguignon eller bouillabaisse för 125 kr
Bastutält i målområdet – ta med handduk!
Lördag 12 april
08:30 Åkarmöte vid botten av knappliften (nedanför Centrumliften)
08:45 Liften öppnar för deltagare
09:30 Avstämning i målområdet
10:30 Preliminär start
19:00 Prisutdelning på Hemavans Fjällcenter
20:00 Bankett på Hemavans Fjällcenter
22:00 Efterfest på Hemavans Fjällcenter (18+)
Om lördag blir extradag kommer ett annat schema presenteras. Obs! Andra tider för prisutdelning och bankett kan förekomma. Håll utkik på instagram!
Observera att ändringar kommer att förekomma, håll dig uppdaterad via hemsidan ridethecow.se och sociala medier.
Måltider:
- Frukost Fjällcenter erbjuder frukostbuffé för 135 kr för deltagare på RTC måndag-söndag. Från 07:30 måndag-fredag och 08:00 lördag-söndag. Förboka gärna här
- Lunch finns att köpa i målområdet, OBS endast Swish-betalning. Vegetariska alternativ finns.
- Middag fredag: Afterski på Anders Bistro: 50 kr för öl/cider och middagserbjudande: Boeuf bourguignon och bouillabaisse för 125 kr. Uppge RTC vid beställning.
- Bankett lördag: på Hemavans Fjällcenter/O’learys. Om du missat meddela matpreferens/allergier vid anmälan kontakta oss snarast.