Info covid-tider

Dessa tider är annorlunda och med hänsyn till de oviss tiderna som snabbt förändrar förutsättningarna i planerandet och genomförandet av tävlingen vill vi ändå signalera våra intentioner och tankar.

Om möjligt så kommer vi genomföra tävlingen, om än i begränsad form. Detta att kunna öka flexibiliteten i arrangemanget. Datumet är satt till den 22-24 april.

Mer information kommer, följ oss på Facebook för att få den senaste informationen.

RTC-Tävling

RIDEtheCOW är skapat för dig som vet eller för dig som vill undersöka om friåkning är något för dig. I en skön atmosfär möts förstagångstävlande med erfarna tävlingsåkare för att tillsammans tävla. Men framförallt utbyta erfarenheter och umgås i en fantastisk miljö. Det vi försöker åstadkomma är en miljö där ni ska kunna njuta av sällskapet och få ta del av vår bakgård för er utveckling.

Detta är en 2-dagarstävling där alla åkare får tävla båda dagarna för att få så mycket tävling och upplevelse som det bara går. Vi har en reservdag för dåligt väder och extra lek om samtliga dagar har bra väder. Tanken är att det alltid ska finnas vita fällt att ta sig ner på och för den som känner sig trygg är det än så länge ingen som tagit de svåraste linjerna för den som vill utmanas extra.

Ingår:

Krav:

  • Hjälm
  • Ryggskydd
  • Under 18 år så krävs målsmans godkännande (klicka på länken för att skriva ut blankett)

Datum & Pris 2021:

Tävlingsdatum: 22-24/4.

Sista anmälningsdatum: Anmälan kommer att hållas öppen så nära på tävling som möjligt med avsikt att ha full återbetalning på anmälan vid inställt oavsett orsak.

GÖR DIN ANMÄLAN HÄR[/one_half_last]