Nyheter

 • Resultat Ride the Cow 2024
  Ride the Cow 2024 är klart för i år och vinnarna är korade! Det blev två dagar med tävling på Originalfacet och Alaskafacet, med utmanande snö- och siktförhållanden dag ett och sol men blåsigt dag två. Så blåsigt att målbågen smet iväg upp längs Alaskafacet vid ett tillfälle och domarnas tält fick sig en flygtur. […]
 • Face dag 2 RTC 2024
  Alaskafacet blir (med stor sannolikhet) åket för fredagens tävling i Kobåset! Observera att ändringar av face och justeringar av gränser och avstängningar kan förekomma. Klicka på bilderna nedan för att ladda ner högupplösta bilder. Lila markering i bilden är avstängt område för juniorer.Gräns till vänster i bilden kommer att vara trappan upp till start.
 • Resultat Dag 1 RTC 2024
  Det blev en lång men lyckad dag i Kobåset för den första tävlingsdagen av Ride the Cow 2024. Originalfacet bjöd på utmanande snöförhållanden i det nedre partiet men det stämningen var på topp ändå. Resultat från den första (av två) dagen ser du nedan eller som PDF via länken nedan: Resultat Dag 1 2024: Skidor […]
 • Face dag 1 RTC 2024
  Originalfacet blir (med stor sannolikhet) åket för torsdagens tävling i Kobåset! Observera att ändringar av face och justeringar av gränser och avstängningar kan förekomma. Klicka på bilderna nedan för att ladda ner högupplösta bilder. Blå markering i bilden är avstängt område för juniorer. Orange är slow zone (avdrag om du inte åker lugnt med kontroll)
 • Preliminär Startlista RTC 2024
  Startlista inför Ride the Cow 2024 hittar du som PDF här: Startlista RTC 2024 Skidor Herr Startlista RTC 2024 Snowboard Dam, Snowboard Herr, Skidor Herr Junior, Skidor Dam Startordning: Varannan Skidor Herr och Övriga klasser i ordning: Snowboard Dam, Snowboard Herr, Skidor Herr Junior, Skidor Dam.